Fright

Modell: Ingrid Gunnarsson (Linnea Skålberg)
Fotograf: Alexandra Jansson

Modell: Linnea Skålberg
Fotograf: Alexandra Jansson
Modell: Emma Skålberg (Linnea Skålberg)
Fotograf: Alexandra Jansson
 

Några bilder från dagens fotografering. Vi fick skjuts till ett gamalt förfallet hus där vi fick lite skräckfilms känsla, därav temat i bilderna! En kul dag med ett par timmars redigering så här på lördagskvällen. Nu väntar sängen och en skönhetssömn inför morgondagens tävling, TAGGA!

Tagga Galet!

 
Nu taggar jag tävlingar kommande helger!!
Wish me luck!

GAAAH! Skrivkramp!

Sitter här vid min lilla dator. Två skrivuppgifter. En solig dag. Musik ur högtalarna. En Alexandra med skrivkramp. Stall som väntar. Stökigt rum. Planer för dagen: Vara duktig flicka.
 
Hejdå.

Tjallalla

¡Hola! Me llamo Alexandra och jag har inget liv. Fryser om händerna, ovanligt? Inte så va...? Sitter vid köksbordet och väntar på träning om en halvtimme, TAGG!!! "Mänsklig värme snälla kom närmre!" lite så känner jag i detta nu. Höstrusk utanför dörren och...behöver jag säga mer?
 
Avslutningsvis (eftersom jag har lite bildbrist på denna dator) kommer en mycket soet bild på mig och Emma från skolan idag. 

Keep on fighting loser!

Kurerar mig


Hörde igår att glass och honungste var bra mot förkylning. Det skadar ju inte testa? Så här sitter jag vid köksbordet med fönsterlampan tänd trots att solen skiner ute, säger ju endel om vad jag har gjort idag? Funderar på om friskluft också är bra? Eller om sängen och film är bättre? 

Heazt!

Min fina lilla ponny med Sofia på ryggen. Gårdagens träning, gick fint! Sofia trimmade honom lite så jag passade på att leka fotograf undertiden. Har bestämt mig för att sälja honom nu i höst. Han är hur fin som helst så det känns lite tråkigt, men jag har varken tid eller ork att hålla honom igång. Beslutet är fattat och det känns faktiskt skönt!

Låtts off löv.

∞ Aprilbarn ∞

Follow on Bloglovin
My Instagram
Follow on Twitter
RSS 2.0