På resande fot, bland sevärdheter och sandstränder

 
Känns som att mina ben har promenrat flera mil de senaste dygnen. Runt bland Montmartres mysiga kvarter, längs Champs Ésylées pampiga butiker och irrat runt i Paris metrosystem. Detta storstadsbesök avslutades med en avslutningsmiddag på Hard Rock café, ett avslut på Frankrikes Paris men en början inför Englands Bournemouth. 
 
Våra första timmar här i denna vackra kuststad har spenderata med vår värdfamilj och genom en första blick över den mysiga staden. En stad som tycks ha allt? Trevliga innvånare som bryter på en brittisk acent, slingriga shopping gator med vackra hus och framförallt en stor ljus sandstrand vid Atlantens kust. Jag tror vi har 20 fina dagar framför oss. 

Comeback efter ett sex dagars psykbryt

Senast jag lät fingrarna knappra över tangetbordet var det i stor frustration jag meddelade att datorn inte ville samarbeta, så vad hände? Jag lämnade datorn att damma igen på mitt skrivbord och gav den inte ens så mycket som en blick, vilket tydligen räckte. Idag när jag startade den så funkade allt och jag har ägnat de senaste timmarna åt att redigera bilder från Towes student som var den sjunde juni. Massa härliga bilder!
 
 
 
Gratulerar Towe till studenten, ännu en gång, och själv får man fortsätta plugga i två år till...

Separerad...

Måndagen den tionde juni. Uppdateringen på bloggen är kass på grund av att jag mot min vilja behövt skiljas från min högt älskade dator. Sommarlov medförde inlämning av skoldatorer och jag har nu varken cs6 eller min älskade Mac Book på hela ELVA VECKOR! Jag gav till en början min gamla HP-dator en ärlig chans, men när bilderna inte längre såg ut som dom skulle och datorn vägrar att samarbeta med kameran(för det är inte kamerans fel), så gav jag upp och har nu gått in i någon form av depression.

Att jag i detta inlägg endast bjuder på instarambilder känns lite sorgligt, det är så himla roligt att knäppa bilder med kameran och jag har så mycket kul att visa upp! Men tills vidare konstaterar jag att det är sommar genom att leverera de senaste iphone-fotona och njuta av ett långt, härligt sommarlov!
Puss i ljumsken ❤


Droppar från ett silverregn

 
Den friska luften efter ett hastigt sommarregn och sköra vattendropparna vilar som kristaller i den spröda grönskan, att myggorna då är jävligare än vanligt när man ligger raklång i det våta gräset är en annan femma. Med magen fylld av söndagsångest kan jag vara uppe tills sent och ändå få vakna utvilad runt tio imorgon, det är skönt med sovmorgon på en måndag. Men sovmorgon känns allt mindre värdefullt när jag om tre dagar andas sommarlov, SOMMARLOV! Sommarlov...
 
 

∞ Aprilbarn ∞

Follow on Bloglovin
My Instagram
Follow on Twitter
RSS 2.0