Gårdagens instagrambild

Min stilge far en sådan fin kväll som igår

Önskar jag skulle kunna skriva något poetiskt om vilken underbar dag jag haft eller något tragiskt om hur illa allt gått. Men jag kan inte påstå att jag står på någon av de sidorna idag. Jag vaknade på rätt, men det ser ut som att jag kommer somna på fel och däremellan har jag vänt mig om ett antal gånger. Nu ska vi inte säga att det är spikat, allt kan vända igen och visst är det väl härligt? Ovisheten och livet, sov så gott nu alla fina.
 
 

Drömmen om gröna skogar och varma solar

Skoluppgift //Kort skärpedjup//

Jag gömmer mig under ett vitt täcke i en sjuk kropp och somnar till Håkan på högsta volym i mina öron. Jag jobbar klart med skolarbeten i min säng och ställer mig frågan varför vi inte kan få möjlighet att jobba mer hemifrån. Jag vaknar alldeles för tidigt och ser hur dimman lättar utanför fönstret, önskar att jag hade energi i benen för att kunna greppa kamera och stativ och föreviga den trollska gryningen. 

En majestätisk hand och de där ögonen

Stiligaste pojkvännen
Han är det vackraste jag vet.
 

Äckligt vackert

 Farfars damm i silvernyans och urgullig lill-kusin.
September och sommarvärme, men de röda solstrålarna försvinner allt tidigare bakom de fällande träden. Det är dimmiga morgnar och svala nätter, hösten närmare sig mina vänner. Levande stearinljus som enda sken i mörkret, tjocka tröjor, mysiga sockor och stora halsdukar att gömma sig i. Ett landskap som skiftar i gult och oranget, vandra längs nattfrostiga vägar och andas in den svala höstluften. Vad ska jag säga? Mörkret och kylan som väntar inte allsför  långt bort har sina små tjusningar.

∞ Aprilbarn ∞

Follow on Bloglovin
My Instagram
Follow on Twitter
RSS 2.0