Paris, det var här resan började

 
Bara för att ni alla ska bli säkra på vilken stad jag spenderade mina första dagar i visar jag en bild som gör att ni kan känna igen er. Ett foto som tagits så många gånger utav så många olika människor. Ett järntorn som garanterat väcker en mängd olika tankar och känslor hos varje människa men som ändå har en gemensam koppling, Paris. Jag låter följande bilder tala för sig själva. 
 
 
Här lämnar jag er igen, tills nästa gång jag finner inspiration eller nästa gång det regnar och jag tar mig tid till att redigera några fler ögonblick från min resa. 
Au Revoir.

Dag nummer tolv

 
Morgonkaffe på den amerikanska kaffekedjan och hänger vid det öppna wifi:t en molnig förmiddag som är lagd för fritid och göra vad man vill. 
 
 
De flesta kvällarna spenderas på stranden, med allt från marshmallows över engångsgrillar under en mysig BBQ-evening till krigande insatser efter en sandig fotboll när det görs upp om första plats i STS sports. 
 
 
En powernap bredvid nyfikna fiskmåsar i en svalkande förmiddagsvind som lämnade sandspår långt in i öronen. 
 
 
Fastnar på mingelbilder under studentparty i en gammal kyrka med dunkandes musik och trängandes på dansgolv med nationaliteter från hela Europa. 
 
På återseende, pussar och kramar från England. 
 

∞ Aprilbarn ∞

Follow on Bloglovin
My Instagram
Follow on Twitter
RSS 2.0