Slutspurten

 
För en vecka sen vandrade jag Stockholmsgator med min kamera i handen. Jag skrev då ett inlägg där jag lovade det slutgiltiga resultatet, and here you are!
 
Jag skickad även mitt fotoprojekt jag arbetat med till och från hela våren, är jag nöjd? Nja men det får duga, det är ett arbete man aldrig riktigt kan sätta punkt för men nu var jag tvungen att skicka in den. Jag ser det som så att det är ju trots allt mitt första montage.
 
 
 

Ett överexponerat äppelträd står i blom

 
De små rosa-vita blommorna lyste upp trädgården likt ett träd fyllt av änglar, poetiskt.
 

Jag andades in huvudstadens luft

 
Det är ingen konst att få tiden att gå i ett molnigt Stockholm med en kamera i handen. Trots att det var en helt vanlig onsdag eftermiddag rörde sig folk längs storstadens centrala gator. Över plattan flaxade oskygga duvor och vattenpölar som låg kvar efter ett tidigare regn lockade till plaskande aktiviteter. För andra gången i mitt liv fick jag även chansen att besöka Fotografiska museet denna skoldag, något som alltid är lika intressant och inspirationsingivande. 
 
Denna fotoutflykt innebar inte bara fritt spatserande i vår vackra huvudstad, det gällde även att vara kreativ inför en fotouppggift. En bildserie på 4-6 bilder som ska gestalta Stockholm stad genom att med ett valfritt tema fånga essensen. Utav 231 bilder har jag några guldkorn som jag skulle kunna tänka mig att använda, har bara inte riktigt bestämt mig för vilka ännu. Mitt slutgiltiga resultat kommer så småningom även att publiceras här. Tillsvidare får ni njut av dessa tre favoriter.
 
Klicka på miniatyrerna för större format.


Jag vågar hoppas och knäpper bilder med mobilen

En promenad genom Örebro stad.

Tiden springer fram, jag kan snart räkna dagarna till sommarlov på mina bara fingrar och en känsla av frihet bubblar inom mig. Vid det här laget har min hjärna redan tagit ledigt, trots det försöker jag någonstans i mitt undermedvetna att avsluta en samhällskurs på bästa vis. Tack vare en simpel bokstav har jag hittat en anledning till att anstränga mig och väntan på lov känns inte så hemsk trots allt.
På utflykt med tjejerna, solnedgång över Karsludsarena.
Det är inte bara min skoltrötta hjärnhalva som tjuvstartat sommaren, jag spenderar sena kvällar med fina vänner och äter glass framför film på en helt vanlig vardag. Somnar med hans armar kring min kropp och drömmer mig bort till ett England som bara kommer allt närmre. Utan att ens tveka en sekund kan jag säga att de följande tio veckorna av ledighet kommer slå tjugohundratolv års sommar med hästlängder.
 
 
 

Ni har väl inte missat...

 
...min presentation jag lagt till i dropdown-menyn.
Klicka på bilden för att komma dit direkt!
 

Sällskapssjuk grannkatt


Bomulls-moln på en sommar himmel

 
 ∞


Några verk av Karls duktiga mor, Anette Alsiö

 
De här färgklickarna knäpptes i lördags då jag och Kalle var hos hans mamma under konstrundan. Hon hade vid ett tidigare tillfälle bett mig ta några bilder på en serie glas(det sista blåa glaset bla.) och i lördags hade jag med mig kameran och fotade näst intill hela hennes utställning som hon har nu under konstrundan.
 
Min första maj har gått åt till att redigera de bästa och användbara bilderna, här bjuder jag på mina nio favoriter.


∞ Aprilbarn ∞

Follow on Bloglovin
My Instagram
Follow on Twitter
RSS 2.0